dijous, 29 de novembre del 2012

Cales de Calella. 29.08.2012

Per anar alternant, avui surto a fer carretera.
Hem quedat amb l'Àlex per a fer una volta per la zona.

Sortim de Calella per la carretera vella direcció Palafrugell. A Mont-ras agafem l'antiga carretera que, passant pel costat de la depuradora ens deixa a la rotonda de Cala Castell. Travessem l'autovia pel pas inferior i direcció Vall Llobrega, arribem a Palamós, per la fàbrica de la Hutchinson.

Anem a buscar la carretera del cementiri que ens durà Calonge des d'on agafarem la carretera cap a La Bisbal. La Ganga. Pugem a bon ritme i se'ns fa curta. En arribar a dalt m'adono que he muntat la roda del davant del revés...Mentre espero al meu company, en canvio el sentit a temps per a començar el descens cap a La Bisbal.

Passem pel costat de la comissaria dels Mossos i sortim direcció Palamós. A la rotonda trenquem a mà esquerra cap a Peratallada. Sant Julià de Boada, Torrent i Pals. A la rotonda de la proa de vaixell agafem direcció Begur. Pugem per Regencós fins al poble.

Ens deixem caure cap a Palafrugell però al trencall d'Aiguablava, decidim allargar una mica la volta. 

Baixem tot gaudint de l'espectacular visió del mar al fons. Just abans d'arribar a l'aparcament de la cala, ens desviem a la dreta cap a Tamariu per les urbanitzacions. La pujada va incrementant el percentatge de desnivell fins a un punt on cal donar-ho tot. L'esforç és curt però intens.

Baixem cap a Tamariu i, travessant el poble, sortim direcció Palafrugell. Ens desviem per anar fins al Far de Sant Sebastià.

Baixem cap a Llafranc i per a no tornar directes, anem fins a Palafrugell pel tennis.

Ara sí, rotonda i carretera vella fins a casa.
Per a veure el traçat del recorregut feu clic sobre la imatge.

Cales de Calella

Ruta còmoda per a estirar les cames. No massa llarga però molt agradable.

Salut! i fins la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada